Andělský perník

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 9
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

hladké mouky 2 hrnek
polohrubé mouky 1 hrnek
mléka 2 hrnek
cukru 1 hrnek
čokoládového pudingu 1 balícek
celá vejce 2 ks
prášek do pečiva 1 balícek
prášek do perníku 1 balícek
vanilkového cukru 1 balícek
kakao 3 lžíce
povidel nebo marmelády 3 lžíce
skořice 1 lžicka
čokoláda na vaření 1 ks
Andělský perník
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 9
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 V jedné míse smícháme všechny sypké suroviny a ve druhé všechny tekuté, obě směsi smícháme v jedné velké míse do hladkého těsta.
2 Nalejeme těsto do nádoby combivaru, nastavíme program CAKE 40 minut 140 stupňů a nádobu uzavřeme. Po zaznění signálu necháme nádobu trochu vychladnou a poté perník bez problémů vyklopíme.
3 Ozdobíme čokoládou, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni. Vzhledem k tomu, že perník je dost vysoký, můžete jej ještě několikrát prokrojit a promazat povidly nebo marmeládou...ale dobrý je i nepromazaný :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...