KURACÍ PAPRIKÁŠ
Ingredience
kuracie stehno ( dolné alebo horné,podľa chuti ) | 3 ks |
cibuľa | 1 ks |
paprika | 1 ks |
mletá červená paprika | 4 lžicka |
kyslá smotana | 2 dl |
múka | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Mäso očistíme,umyjeme ( kožu som dala dole,ale môžete kľudne ponechať ).Osolíme,okoreníme.Papriku nakrájame na krúžky,cibuľu na drobno. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / hydina,3 minúty,125°C.Do horúceho oleja dáme cibuľu,opražíme do sklovita.Pridáme kuracie stehná a opražíme z obidvoch strán,kým sa mäso nestiahne. |
3 | Nastavíme program multicook,15 minút,105°C.Na mäso prilejeme 2 dl horúcej vody,pridáme nakrájanú papriku,2 lyžičky mletej červenej papriky,osolíme,okoreníme. |
4 | Kým sa mäso varí,premiešame kyslú smotanu s múkou,pridáme 2 lyžičky mletej červenej papriky.Vymiešame do hladka. |
5 | Po ukončení času nastavíme opäť program multicook,2 minúty,105°C.Do nádoby Combivaru prilejeme smotanovú zmes,premiešame a chvíľu spolu povaríme.V prípade potreby osolíme,okoreníme.Podávame s haluškami...alebo podľa chuti.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.