CESNAKOVÉ NOVÉ ZEMIAKY

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

nové zemiaky 1 kg
cesnaková pasta 1 lžicka
hladká múka 3 lžíce
mletá červená paprika 2 lžicka
sekaná petržlenová vňať 1 lžíce
olej 2 lžíce
soľ,čierne korenie 1 špetka
CESNAKOVÉ NOVÉ ZEMIAKY
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Zemiaky očistíme,umyjeme,nakrájame na štrvťky.Dáme do nádoby Combivaru,nastavíme program multicook,10 minút,105°C.Osolíme,zalejeme vodou.Zemiaky som mala väčšie,pri menších by malo postačiť menej času.Nemusia byť uvarené do mäkka aby sa pri pečení nerozpadávali.
2 Uvarené zemiaky scedíme,necháme odkvapkať.Múku pomiešame s mletou červenou paprikou.
3 Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / zelenina,10 minút,140°C.Do horúceho oleja dáme uvarené zemiaky.Pridáme múku premiešanú s mletou červenou paprikou,cesnakovú pastu podľa chuti ( alebo drvený cesnak ),podľa potreby osolíme,okoreníme.Za občasného miešania pečieme.
4 Na hotové zemiaky dáme nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...