CESNAKOVÉ NOVÉ ZEMIAKY
Ingredience
nové zemiaky | 1 kg |
cesnaková pasta | 1 lžicka |
hladká múka | 3 lžíce |
mletá červená paprika | 2 lžicka |
sekaná petržlenová vňať | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Zemiaky očistíme,umyjeme,nakrájame na štrvťky.Dáme do nádoby Combivaru,nastavíme program multicook,10 minút,105°C.Osolíme,zalejeme vodou.Zemiaky som mala väčšie,pri menších by malo postačiť menej času.Nemusia byť uvarené do mäkka aby sa pri pečení nerozpadávali. |
---|---|
2 | Uvarené zemiaky scedíme,necháme odkvapkať.Múku pomiešame s mletou červenou paprikou. |
3 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / zelenina,10 minút,140°C.Do horúceho oleja dáme uvarené zemiaky.Pridáme múku premiešanú s mletou červenou paprikou,cesnakovú pastu podľa chuti ( alebo drvený cesnak ),podľa potreby osolíme,okoreníme.Za občasného miešania pečieme. |
4 | Na hotové zemiaky dáme nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.