CESTOVINY SO ZELENINOU A SYROVOU OMÁČKOU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 3
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

cestoviny 200 g
slanina 80 g
paprika 1 ks
cibuľka 1 ks
sterilizovaná uhorka 3 ks
strúhaný syr 70 g
smotana na varenie 2 dl
cesnaková pasta 0,25 lžicka
soľ,čierne korenie 1 špetka
olivový olej 1 lžíce
petržlenová vňať 1 lžíce
CESTOVINY SO ZELENINOU A SYROVOU OMÁČKOU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 3
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby Combivaru dáme 2 litre vody,osolíme.Nastavíme program multicook,15 minút,120°C.Keď voda vrie,nasypeme cestoviny a teplotu znížime na 103°C.Čas varenia cestovín si nastavte podľa času uvedeného na obale cestovín,ktoré varíte.Hotové cestoviny scedíme,opláchneme studenou vodou.
2 Kým sa cestoviny varia,nakrájajte slaninu na menšie kúsky.Papriku na menšie rezance,uhorku na kolieska,cibuľku na drobno alebo na kolieska - podľa chuti.
3 Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso,1 minúta,125°C.Do horúceho oleja dáme slaninu a opečieme.
4 Po ukončení programu nastavíme program multicook,7 minút,110°C.K upečenej slanine prilejeme smotanu na varenie.Pridáme cesnakovú pastu ( alebo rozdrvený cesnak ).Osolíme,okoreníme.Vsypeme strúhaný syr a miešame kým sa syr roztopí.Potom pridáme cestoviny a spolu miešame pokiaľ sa smotana troška vyvarí ( nie celkom,aby cestoviny neostali suché ).
5 Ak máme cestoviny s omáčkou hotové,Combivar vypneme a nádobu z Combivaru vyberieme.Pridáme nakrájanú zeleninu a sekanú petržlenovú vňať.Už nevaríme,len premiešame ...a podávame.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...