Jablková přesnídávka
Ingredience
Jablka | 3 kg |
Skořicový cukr | 1 balícek |
Vanilkový cukr | 1 balícek |
Voda | 100 ml |
Citron | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na menší kousky. Aby jablka nezhnědla než naplníme hrnec, vložíme do mísy s vodou a šťávou z citronu. Hrnec naplníme po rysku jablky, zasypeme skořicovým a vanilkovým cukrem, zalijeme vodou. |
---|---|
2 | Hrnec tlakově uzavřeme a nastavíme program CHEF na 25 minut. |
3 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Jablka můžeme rozmixovat nebo rovnou plnit do sklenic. |
5 | ZAVAŘOVÁNÍ - na dno hrnce položíme utěrku a zalijeme dno vodou: - sklenice 0,3 l - program MULTICOOK /80°C/15 minut - sklenice 0,7 l - program MULTICOOK/80°C/20 minut Po zavaření obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.