Salko
Ingredience
plnotučné mléko | 600 ml |
cukr krystal (použila jsem třtinový) | 200 g |
máslo | 40 g |
Postup přípravy
1 | Do nádoby combivaru nalijeme mléko, přidáme cukr a máslo. Nastavíme program Simmer/DIY, teplota 105 stupňů, čas 45 minut. V průběhu můžeme párkrát zamíchat. Ke konci mléko trochu pění a jde nahoru. Po vychladnutí ještě zhoustne. Můžete bez obav dělat dvojitou dávku. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.