MASTENÉ NOVÉ ZEMIAKY
Ingredience
nové zemiaky | 600 g |
bravčová masť | 2 lžíce |
petržlenová vňať | 1 svazek |
soľ | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Zemiaky dôkladne umyjeme.Ja som ich nešúpala,len poumývala.Nakrájame na krúžky,petržlenovú vňať na drobno. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme zemiaky,osolíme,pridáme masť a zalejeme pol litrom vody.Nastavíme program multicook,10 minút,105°C. |
3 | Po ukončení času sa pozrieme,či sú zemiaky dostatočne uvarené ( môžeme skontrolovať aj skôr,aby sa nerozvarili,mne bol čas 10 minút akurát ).Vodu zlejeme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.Opatrne premiešame.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.