Pečená kuřecí stehna bez kůže s ledovým salátem

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

kuřecí stehna 4 ks
sůl 2 lžicka
grilovací koření 3 lžicka
ledový salát 1 ks
rajče 2 ks
Pečená kuřecí stehna bez kůže s ledovým salátem
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Ze stehen dát pryč kůži a umýt je. Z obou stran posolit a potřít grilovacím kořením.
2 Položit je na dno Combivaru a trochu zalít vodou. Péct na netlakový program Cake 35.min, teplota 115 stupňů. Při pečení obracet a kontrolovat vypečenou vodu. Tu po trochách dolévat, aby bylo kuře opravdu jako pečené a ne vařené.
3 Ledový salát natrhat na kousky, rajče nakrájet a ozdobit obojím talíř. Po dopečení přidat stehno. Přeji dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...