Pečená kuřecí stehna bez kůže s ledovým salátem
Ingredience
kuřecí stehna | 4 ks |
sůl | 2 lžicka |
grilovací koření | 3 lžicka |
ledový salát | 1 ks |
rajče | 2 ks |
Postup přípravy
1 | Ze stehen dát pryč kůži a umýt je. Z obou stran posolit a potřít grilovacím kořením. |
---|---|
2 | Položit je na dno Combivaru a trochu zalít vodou. Péct na netlakový program Cake 35.min, teplota 115 stupňů. Při pečení obracet a kontrolovat vypečenou vodu. Tu po trochách dolévat, aby bylo kuře opravdu jako pečené a ne vařené. |
3 | Ledový salát natrhat na kousky, rajče nakrájet a ozdobit obojím talíř. Po dopečení přidat stehno. Přeji dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.