Vývar z kostí
Ingredience
hovězích morkových kostí | 5 ks |
mrkve | 2 ks |
kořenová petržel | 1 ks |
celeru | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česneku | 2 stroužek |
pórku | 0,5 ks |
bobkový list | 1 ks |
kuliček nového koření | 5 ks |
kuliček celého pepře | 5 ks |
vody | 2 l |
Postup přípravy
1 | Opláchnuté kosti a oloupanou zeleninu vložte do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete. |
---|---|
2 | Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min. |
3 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Takto pripravený vývar lze zamrazit k dalšímu použití nebo pridat zavárku, sul a okamžite servírovat jako polévku. |