PLNENÉ BRAVČOVÉ ZÁVITKY
Ingredience
bravčové mäso plátky | 6 ks |
varené vajce | 2 ks |
horčica | 4 lžicka |
slanina | 1 hrst |
kyslá kapusta | 1 hrst |
cibuľa | 1 ks |
mletá červená paprika | 2 lžicka |
vývar | 0,5 l |
múka | 1 miska |
olej | 2 lžíce |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Mäso umyjeme,vyklepeme,osolíme,okoreníme,potrieme horčicou.Na každý rezeň dáme slaninu ( môžeme aj plátky,ja som použila krájanú slaninu ),kyslú kapustu a štvrťku vajíčka.Rezne opatrne stočíme a upevníme špáradlom.Poprášime mletou červenou paprikou a obalíme v múke. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso,6 minút,150°C.Do horúceho oleja vložíme závitky a opečieme z oboch strán.Závitky vyberieme a na výpeku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu. |
3 | Závitky vrátime do nádoby k orestovanej cibuli.Nastavíme program stew / mäso,15 minút,pod tlakom.Zalejeme horúcim vývarom,v ktorom sme rozmiešali lyžicu múky a lyžičku mletej červenekj papriky.Podľa chuti osolíme,okoreníme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
4 | Šťavu precedíme cez sitko,zo závitkov odstránime špáratká.Podávame s prílohou podľa chuti.Dobrú chuť. |
5 | ...na záver : Závitky som robila z bravčového karé,ale môžete použiť aj bravčové stehno. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.