FAZOLOVÝ GULÁŠ

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

červené fazole sušené 250 g
klobása pikantní 2 ks
cibule 3 ks
oleje 100 ml
račatového protlaku 1 plechovka
červená paprika 2 špetka
česneku 3 stroužek
soli 1 špetka
pálivá paprika 1 špetka
vody 1,5 l
hladké mouky 2 lžíce
FAZOLOVÝ GULÁŠ
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C. Nasypte na drobno nakrájenou cibuli s klobásou a zasmažte.
2 Nalijte vodu, přisypte obě papriky, sůl, rajčatový protlak a fazole. Zapněte tlakový program CHEF na 20 min.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Hotový guláš zahustěte jak jste zvyklí - chlebem, bramborou nebo moukou. Pro zahuštění použijte program MULTICOOK, nastavte teplotu na 105 – 110°C. Přednastavený čas 10 minut Vám k zahuštění stačí. Stiskněte tlačítko start a vyčkejte, až pokrm získá Vámi zvolenou teplotu. V momentě, kdy začne odpočet času (10 minut), zahustěte a provařte. Jakmile budete s hustotou pokrmu spokojeni, proces vaření ukončete stisknutím tlačítka CANCEL (vlevo nahoře).
5 Dochuťte prolisovaným česnekem a podávejte s chlebem.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...