BRAVČOVÉ MASO S HLIVOU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 5
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové stehno 900 g
hliva ustricová 300 g
olej 6 lžíce
kečup jemný 2 lžíce
chilli omáčka sladká 2 lžíce
bazalka 1 lžicka
cibuľka 2 ks
soľ,čierne korenie 1 špetka
kyslá smotana 4 lžíce
BRAVČOVÉ MASO S HLIVOU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 5
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Hlivu ustricovú umyjeme,nakrájame.Do nádoby Combivaru dáme 2 lyžice oleja,nastavíme program fry / zelenina,10 minút,115°C.Vložíme nakrájanú hlivu,opražíme.Ak máte druhú nádobu,nádobu s hlivou po skončení programu vyberieme a vložíme druhú,prázdnu nádobu ( ak druhú nádobu nemáte,preložte hlivu do misky ).
2 Do nádoby Combivaru dáme 4 lyžice oleja.Nastavíme program fry / mäso,10 minút,120°C.Pridáme na rezance nakrájané mäso,počkáme kým sa stiahne a popražíme.
3 Pridáme 0,5 litra vody,kečup,chilli omáčku,nadrobno nakrájanú bazalku,podľa chuti osolíme,okoreníme.Zvolíme program stew / mäso,20 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
4 Šťavu z mäsa zlejeme ( nemusíme vyliať,môžeme použiť na prípravu iného pokrmu ),v nádobe necháme len troška šťavy.Pridáme hlivu a kyslú smotanu.Zvolíme program fry / mäso,5 minút,100°C.Za občasného miešania prepečieme všetko spolu.Cca 1 minútu pred skončením programu pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku. Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...