Pizza z pomazánkového másla
Ingredience
Choceňského pomazánkového másla | 1 kelímek |
hladké mouky (kelímek od pomazánkového másla) | 1 kelímek |
soli | 1 špetka |
kečupu | 1 lžíce |
šunky nebo salámu | 70 g |
cibule (stačí 1/2) | 1 ks |
papriky (stačí 1/2) | 1 ks |
kousíček brokolice | 1 ks |
strouhaného sýra | 70 g |
tuku nebo oleje | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | 1 kelímek Choceňského pomazánkového másla a ten samý kelímek hladké mouky trochu osolíme a proděláme těsto. Necháme půl hodiny odpočinout. |
---|---|
2 | Z těsta vyválíme placku ve tvaru kola a dáme do combivaru vymaštěného tukem nebo olejem. |
3 | Placku potřeme kečupem a dáme šunku nebo salám. Na to nasypeme na kousky nakrájenou 1/2 cibulky a 1/2 papriky navzájem promíchané. Můžeme přidat i kousky brokolice. Nahoru nastrouháme sýr. Samozřejmě můžeme dát i cokoliv jiného podle toho, kdo má co rád. |
4 | Pečeme programem CAKE na 140 stupňů 30 minut. Během pečení můžeme kontrolovat a dobu pečení si upravit podle toho, kdo má rád jakou kůrčičku. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.