Pohanka s kuřecím masem

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

pohanka 2 hrnek
zeleninový vývar (může být i voda) 3 hrnek
cibule 1 ks
kuřecí prsa 300 g
mrkev 3 ks
petržel 2 ks
česnek 2 stroužek
olej 1 lžíce
sůl 1 špetka
Pohanka s kuřecím masem
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Pohanku propláchneme studenou vodou. Vývar přivedeme programem MULTICOOK k varu, přidáme pohanku a necháme 2 minuty povařit. Poté Combivar vypneme, zavřeme víko a necháme 30 minut odstát. Poté pohanku z Combivaru výjmeme.
2 Zvolíme program FRY - 10 minut a teplotu 130°C. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme osolené nakrájené maso, které restujeme. Až se maso zatáhne, tak přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu spolu s česnekem, podlijeme trochou vody a zvolíme program CHEF na 2 minuty.
3 Po zaznění signálu přidáme pohanku a důkladně promícháme. Pokud je ve směsi vidět vývar, můžeme ji programem MULTICOOK zredukovat.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...