GNOCCI se žampiony a šunkou.
Ingredience
Gnocci | 2 balení |
šunky | 400 g |
smetany | 2 ks |
žampionů | 12 ks |
oleje | 1 lžíce |
sůl, pepř | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Do Combivaru dáme trošku oleje a na něj cibuli nakrájenou na kostičky. Nastavíme program FRY na 20 minut při 150°C. Cibuli necháme zesklovatět, poté přidáme žampiony a pečlivě necháme osmahnout, až jsou úplně měkké. |
---|---|
2 | Ke směsi z cibule a žampionů přidáme šunku, necháme chvilku prohřát. Poté vložíme noky a promícháme, zalijeme smetanou. |
3 | Nastavíme program CAKE na dobu 20minut a teplotě 110 °C a necháme noky zapéct. |
4 | Otevřeme Combivar a můžeme servírovat. Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.