Naložená kotleta vařená pomalu ve vakuu
Ingredience
kotlety v celku | 1 kg |
plnotučné hořčice | 2 lžíce |
olivového oleje,kečupu | 2 lžíce |
pepře,soli, | 1 špetka |
utřeného česneku | 4 stroužek |
Postup přípravy
1 | Z přísad připravíme marinádu |
---|---|
2 | Kotletu důkladně obalíme v marinádě a vložíme do vakuovacího sáčku |
3 | Odsajeme vzduch ,popíšeme -datum a uložíme do lednice |
4 | Po 3 dnech -4 týdnech vložíme se sáčkem do nádoby Combivaru,zalejeme vodou , nastavíme program Multicook,6 hodin,65 st.A vaříme |
5 | Po ukončení programu,vyjmeme ze sáčku a podáváme nakrájené s bramborovou kaší,můžeme zapéci se sýrem a šunkou nebo za studena natenko nakrájené na chleba a sendviče |
6 | Maso má vynikající chuť,zachová živiny a nezmenší téměř objem a vždy se povede. Marinádu,můžete připravit podle vašeho oblíbeného receptu |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.