Naložená kotleta vařená pomalu ve vakuu

(0 hodnocení)
čas přípravy: 360 min
počet porcí: 5
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Ingredience

kotlety v celku 1 kg
plnotučné hořčice 2 lžíce
olivového oleje,kečupu 2 lžíce
pepře,soli, 1 špetka
utřeného česneku 4 stroužek
Naložená kotleta vařená pomalu ve vakuu
(0 hodnocení)
čas přípravy: 360 min
počet porcí: 5
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z přísad připravíme marinádu
2 Kotletu důkladně obalíme v marinádě a vložíme do vakuovacího sáčku
3 Odsajeme vzduch ,popíšeme -datum a uložíme do lednice
4 Po 3 dnech -4 týdnech vložíme se sáčkem do nádoby Combivaru,zalejeme vodou , nastavíme program Multicook,6 hodin,65 st.A vaříme
5 Po ukončení programu,vyjmeme ze sáčku a podáváme nakrájené s bramborovou kaší,můžeme zapéci se sýrem a šunkou nebo za studena natenko nakrájené na chleba a sendviče
6 Maso má vynikající chuť,zachová živiny a nezmenší téměř objem a vždy se povede. Marinádu,můžete připravit podle vašeho oblíbeného receptu
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...