Grilované kuřecí křidýlky v griflovači

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Ingredience

kuřecích křidýlek 1 kg
grilovacího koření 2 lžicka
Bulharské čubrice 3 lžicka
soli 2 lžicka
za studena lysovaného konopného oleje 250 ml
citrón 1 ks
Grilované kuřecí křidýlky v griflovači
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Koření(podle chuti), sůl(podle chuti), citrónovou šťávu(podle chuti), olej smícháme v hrníčku. Omyté křidýlka poskládáme do mísy a zalijeme marinádou. A necháme 2 dny přikryté v lednici marinovat.
2 Marinované křidýlka grilujeme v griflovači.
3 Můžeme podávat s ogrilovaným chlebem, nebo vařenými, případně pečenými brambory. Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...