Grilované kuřecí křidýlky v griflovači
Ingredience
kuřecích křidýlek | 1 kg |
grilovacího koření | 2 lžicka |
Bulharské čubrice | 3 lžicka |
soli | 2 lžicka |
za studena lysovaného konopného oleje | 250 ml |
citrón | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Koření(podle chuti), sůl(podle chuti), citrónovou šťávu(podle chuti), olej smícháme v hrníčku. Omyté křidýlka poskládáme do mísy a zalijeme marinádou. A necháme 2 dny přikryté v lednici marinovat. |
---|---|
2 | Marinované křidýlka grilujeme v griflovači. |
3 | Můžeme podávat s ogrilovaným chlebem, nebo vařenými, případně pečenými brambory. Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.