Hamburgery z griflovače
Ingredience
mleté maso hovězí | 1 kg |
koření do mletých mas | 1 lžicka |
grilovacího koření | 1 lžicka |
koření do hamburgerů | 2 lžicka |
ledový salát | 1 ks |
větších rajčat | 2 ks |
červené cibule | 2 ks |
plátkového sýra | 200 g |
housek na hamburgery | 6 ks |
soli | 1 lžicka |
česnekový dip | 250 ml |
Postup přípravy
1 | Mleté maso v míse okořeníme a oslíme podle chuti. A necháme v ledničce. |
---|---|
2 | Připravíme si housky a všechny rozkrojíme. Mohou být i bagetky. |
3 | Omyjeme, očistíme a nakrájíme zeleninu. Cibuli a rajské na koelčka. Salát natrháme na kousky úměrné houskám |
4 | Z mletého vytvarujeme buď placičky kulaté, nebo oválné, podle housek, které jsme zvolili. A grilujeme v griflovači. |
5 | Housky také můžeme ogrilovat v griflovači. |
6 | Housky potřeme česnekovým dipem, plníme zeleninou, grilovaným masem a sýrem. Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.