Hamburgery z griflovače

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Ingredience

mleté maso hovězí 1 kg
koření do mletých mas 1 lžicka
grilovacího koření 1 lžicka
koření do hamburgerů 2 lžicka
ledový salát 1 ks
větších rajčat 2 ks
červené cibule 2 ks
plátkového sýra 200 g
housek na hamburgery 6 ks
soli 1 lžicka
česnekový dip 250 ml
Hamburgery z griflovače
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mleté maso v míse okořeníme a oslíme podle chuti. A necháme v ledničce.
2 Připravíme si housky a všechny rozkrojíme. Mohou být i bagetky.
3 Omyjeme, očistíme a nakrájíme zeleninu. Cibuli a rajské na koelčka. Salát natrháme na kousky úměrné houskám
4 Z mletého vytvarujeme buď placičky kulaté, nebo oválné, podle housek, které jsme zvolili. A grilujeme v griflovači.
5 Housky také můžeme ogrilovat v griflovači.
6 Housky potřeme česnekovým dipem, plníme zeleninou, grilovaným masem a sýrem. Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...