Jelení guláš

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

jelenie plece bez kosti 1 kg
slaninka 100 g
vývar z diviny 1,5 l
bravčová masť 50 g
cibuľa 500 g
soľ, korenie na divinu, mleté čierne korenie, rasca, zázvor, červená paprika 1 špetka
bobkový list 3 ks
kôrka z jedného krajca chleba 1 ks
červené víno 250 ml
Jelení guláš
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nakrájanú cibuľu a slaninku orestujeme na masti program FRY 5 minút 150 °C, pridáme očistené, nakrájané mäso, necháme ho aby sa zatiahlo a začne samé púšťať štavu, mäso počas dusenia miešame, program FRY asi 10 min. 150 °C.
2 Pridáme koreniny, kôrku z chleba, podlejeme vývarom, vínom, Combivar nastavíme na varenie pod tlakom, program STEW 30 minút.
3 Ak sa nám zdá guláš riedky, je možné ho zahustiť nastrúhaným zemiakom, necháme ho prevariť. Dochutíme, počas dochucovania varíme programom Multicook na 110 °C.
4 Podávame s knedľou, dozdobíme brusnicovým kompótom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...