Dušený kapr
Ingredience
kapra | 4 plátek |
cibule | 1 ks |
česneku | 2 stroužek |
rajčata | 3 ks |
másla | 2 lžíce |
vody | 100 ml |
koření na ryby | 1 špetka |
soli | 1 špetka |
rozmarýnu, tymiánu | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Kapra potřeného prolisovaným česnekem a posypaného kořením vložte do nádoby. Posypejte nakrájenou cibulí, rajčaty a podlijte vodou. |
---|---|
2 | Zapnete program STEW na 8 min., tlacítkem PRODUCT SELECTION vyberte rybu a hrnec tlakove uzavrete. |
3 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Šťávu zjemněte máslem. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší. |