Domácí škvarky
Ingredience
Sádlo na škvaření | 2 kg |
Voda | 1 dl |
Sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Sádlo nakrájíme na 1 - 2 cm kostky, osolíme, promícháme a dáme do hrnce. |
---|---|
2 | Nastavíme program Multicook 105°C, čas 2 hodiny. |
3 | Během škvaření může být hrnec zavřený, ale občas promícháme. |
4 | Po vyškvaření slijeme sádlo přes cedník. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.