Zapečené zemiaky

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 2
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

zemiak 3 ks
plesňový syr Niva 1 ks
plátky šunky 100 g
sušené rajčiny naložené v olivovom oleji 100 g
červená cibuľa 1 ks
olivový olej 3 lžíce
soľ, bylinky podľa chuti 1 špetka
Zapečené zemiaky
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 2
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Zemikay so šupkou nakárjame na pol centrimetové plátky. Osolíme a opečenie ich programom Fry 150 °C asi 2 minútky z oboch strán.
2 Na dno Combivar nádoby do vzniknutého výpeku poukladáme opečené zemiaky, na každý zemiak dáme plátok šunky, syra, rajčinu, cibuľu, posypeme bylinkami podľa chutí kto má aké rád.
3 Nastavíme program Cake 150 °C a zapečieme asi 5 minút. Podávame teplé.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...