PIZZA – modelový recept pro COMBIVAR NEO
Ingredience
Hladká mouka | 150 g |
Sušené droždí | 5 g |
Vlažná voda | 80 ml |
Olivový olej | 1 lžíce |
Cukr | 3 g |
Sůl | 3 g |
Postup přípravy
1 | Rajský protlak a suroviny na "obložení". Možnosti jsou omezeny jen vlastními chutěmi a možnostmi. |
---|---|
2 | Smíchejte vodu, sušené droždí, cukr a olivový olej a nechejte cca 20 minut odpočinout, aby se se aktivovaly kvasnice. |
3 | Mouku promíchejte se solí a přidejte "kvásek". Míchejte dokud neuhnětete hladké těsto. Nechejte vykynout Po vykynutí těsto znovu prohněťte a vložte do kotlíku Combivaru NEO. Těsto vytvarujte tak, aby kopírovalo tvar dna kotlíku. |
4 | Skoro až k okrajům těsta rozetřete rajský protlak nebo jinou omáčkou s rajčatovým základem. Na rajčatový základ naaranžujte suroviny dle vlastní chuti. Jako poslední surovinu použijte nastrouhaný sýr nebo na plátky nakrájenou mozzarellu. (Já použil jen parmskou šunku a nastrouhanou goudu) |
5 | Zavřete víko Combivaru NEO, zvolte program PIZZA na 45 minut. Přidržte tlačítko START. |
6 | Po oznámení ukončení přípravy, vypněte funkci KEEP WARM přidržením tlačítka CANCEL, otevřete víko Combivaru NEO, vyjměte nádobu, vyjměte pizzu a můžete servírovat., otevřete víko Combivaru NEO a hotovou pizzu vyjměte. Dobrou chuť!!! |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.