Pomalu dušený králík

(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 4
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Ingredience

Králík 1 ks
Mrkev 3 ks
Cibule 1 ks
Petržel 1 ks
Celer 0,25 ks
Sůl, pepř, vegeta 1 špetka
Smetana 12% 1 kelímek
Voda 100 ml
Pomalu dušený králík
(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 4
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Králíka rozporcujeme a osolíme.
2 Zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
3 V hrnci vše promícháme a zalijeme vodou.
4 Nastavíme program SLOW STEW, teplotu neměníme, čas nastavíme na 3 hodiny.
5 Po zaznění zvukového signálu maso vyndáme.
6 Zeleninu rozmixujeme, podle chuti přidáme sůl, pepř, popř. vegetu a zjemníme smetanou.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...