Pomalu dušený králík
Ingredience
Králík | 1 ks |
Mrkev | 3 ks |
Cibule | 1 ks |
Petržel | 1 ks |
Celer | 0,25 ks |
Sůl, pepř, vegeta | 1 špetka |
Smetana 12% | 1 kelímek |
Voda | 100 ml |
Postup přípravy
1 | Králíka rozporcujeme a osolíme. |
---|---|
2 | Zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. |
3 | V hrnci vše promícháme a zalijeme vodou. |
4 | Nastavíme program SLOW STEW, teplotu neměníme, čas nastavíme na 3 hodiny. |
5 | Po zaznění zvukového signálu maso vyndáme. |
6 | Zeleninu rozmixujeme, podle chuti přidáme sůl, pepř, popř. vegetu a zjemníme smetanou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.