Bramborovo petrželová kaše s mrkví
Ingredience
Brambory | 2 kg |
Mrkev | 5 ks |
Petržel | 2 ks |
Kmín celý | 1 lžicka |
Sůl | 1 lžicka |
Máslo | 0,5 kostka |
Mléko | 2 dl |
Postup přípravy
1 | Brambory a zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme do nádoby, zalijeme vodou, přidáme sůl a kmín. |
---|---|
2 | Hrnec tlakově uzavřeme a nastavíme program CHEF na 8 minut. |
3 | Mezitím si ohřejeme mléko a rozpustíme máslo. |
4 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
5 | Vše scedíme, přidáme mléko, máslo a rozmixujeme tyčovým mixérem. Mrkev bývá tvrdší, kousky můžou v kaši zůstat nerozmixované. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.