BRAVČOVÉ S PÁRKOM
Ingredience
bravčové stehno ( alebo pliecko ) | 800 g |
párky | 200 g |
lečo | 200 g |
Červené zlato pálivé | 2 lžicka |
červená paprika mletá | 2 lžicka |
bujón gulášový | 1 kostka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Mäso a párky nakrájame.Nastavíme program fry,5 minút,110°C.Do nádoby vložíme párky,lečo a mletú červenú papriku,pridáme mäso,premiešame a počkáme kým sa mäso stiahne. |
---|---|
2 | Potom pridáme 250ml vody,gulášový bujón,podľa potreby osolíme,okoreníme.Nastavíme program stew / mäso,30 minút,varenie pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
3 | Combivar otvoríme,podľa potreby ešte osolíme,okoreníme,pridáme pálivé červené zlato.Zvolíme program multicook,5 minút,10°C a povaríme. |
4 | Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.