Pilaw z bulguru

(2 hodnocení)
čas přípravy: 4 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

bulguru 1 hrnek
mrkev 2 ks
oleje 3 lžíce
cibule 1 ks
kořenová petržel 1 ks
kurkumy, koriandru, kardamonu 1 špetka
vody 1 hrnek
soli 1 špetka
fazolové lusky mražené 1 balícek
Pilaw z bulguru
(2 hodnocení)
čas přípravy: 4 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby nalijte olej, na drobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev, petržel a fazolové lusky. Přisypte bulgur, zalijte vodou do které přidejte sůl a koření. Zapněte program PILAW na 4 min. a hrnec tlakově uzavřete.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Pilaw důkladně promíchejte.
3 Podávejte jako prílohu nebo hlavní jídlo se zeleninovým salátem.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...