Pilaw z bulguru
Ingredience
bulguru | 1 hrnek |
mrkev | 2 ks |
oleje | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
kořenová petržel | 1 ks |
kurkumy, koriandru, kardamonu | 1 špetka |
vody | 1 hrnek |
soli | 1 špetka |
fazolové lusky mražené | 1 balícek |
Postup přípravy
1 | Do nádoby nalijte olej, na drobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev, petržel a fazolové lusky. Přisypte bulgur, zalijte vodou do které přidejte sůl a koření. Zapněte program PILAW na 4 min. a hrnec tlakově uzavřete. |
---|---|
2 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Pilaw důkladně promíchejte. |
3 | Podávejte jako prílohu nebo hlavní jídlo se zeleninovým salátem. |