Svatomartinská husička
Ingredience
porce husy | 4 ks |
jablko | 2 ks |
cibule | 1 ks |
celý badyán | 1 ks |
celá skořice | 1 ks |
hřebíček | 5 ks |
sůl | 1 lžíce |
kmín celý | 1 lžíce |
voda | 1 sklenice |
Postup přípravy
1 | Oloupaná jablka nakrájíme na šestnáctinky, cibuli nakrájíme na hrubo a dáme na dno COMBIVARu. Přidáme koření (skořici a badyán rozlámeme). Jednotlivé porce husy osolíme a pokmínujeme a poklademe tak, aby se nám krásně rozložily. Podlijeme vodou. |
---|---|
2 | Zvolíme program SLOW STEW/Pomalé dušení a přenastavíme čas na 3 hodiny. Zbytek nastavení necháme a zapneme. |
3 | Po zaznění zvukového signálu otevřeme, maso vybereme a zbytek scedíme. Část scezené šťávy vrátíme do COMBIVARu, poskládáme maso tak jak chceme opéct kůžičku a na 10 min zapneme program CRISPY/Kůrka. Mezitím propasírujeme jablka s cibulí do zbytku šťávy a vybereme koření. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.