Svatomartinská husička

(0 hodnocení)
čas přípravy: 190 min
počet porcí: 4
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Ingredience

porce husy 4 ks
jablko 2 ks
cibule 1 ks
celý badyán 1 ks
celá skořice 1 ks
hřebíček 5 ks
sůl 1 lžíce
kmín celý 1 lžíce
voda 1 sklenice
Svatomartinská husička
(0 hodnocení)
čas přípravy: 190 min
počet porcí: 4
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Oloupaná jablka nakrájíme na šestnáctinky, cibuli nakrájíme na hrubo a dáme na dno COMBIVARu. Přidáme koření (skořici a badyán rozlámeme). Jednotlivé porce husy osolíme a pokmínujeme a poklademe tak, aby se nám krásně rozložily. Podlijeme vodou.
2 Zvolíme program SLOW STEW/Pomalé dušení a přenastavíme čas na 3 hodiny. Zbytek nastavení necháme a zapneme.
3 Po zaznění zvukového signálu otevřeme, maso vybereme a zbytek scedíme. Část scezené šťávy vrátíme do COMBIVARu, poskládáme maso tak jak chceme opéct kůžičku a na 10 min zapneme program CRISPY/Kůrka. Mezitím propasírujeme jablka s cibulí do zbytku šťávy a vybereme koření.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...