Kuracie fašírky
Ingredience
kuracie prsia | 500 g |
vajce | 4 ks |
cibuľa | 1 ks |
cesnak | 4 stroužek |
strúhanka na zahustenie | 1 špetka |
soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, čerstvá pažítka | 1 špetka |
olej na smaženie | 300 ml |
Postup přípravy
1 | Bielka v mixovacej nádobe Varmixu s pomocou motýlika vyšľaháme za 3 min. rýchlosťou 4. Sneh z bielok si pripravíme do inej nádoby. |
---|---|
2 | Kuracie prsia nakrájané na menšie kúsky, cibuľu a cesnak mixujeme bez motýlika rýchlosťou 7 asi 1 minútu. |
3 | Do mixovaného mäsa pridáme koreniny, žĺtka, strúhanku a pažítku. Primiešame sneh z bielok. |
4 | Dochutíme, tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a smažíme na oleji. |
5 | Hotové fašírky podávame so zeleninou, sezónnym šalátom alebo zemiakovou kašou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.