Marinovaná kotleta s bramborama z jednoho hrnce
Ingredience
kotleta bez kosti | 3 ks |
oblíbená marináda nebo maso naložte podle svého | 1 ks |
malé brambory | 1 kg |
sůl | 1 špetka |
olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Maso nejlépe přes noc naložte do marinády. |
---|---|
2 | Na program Fry maso opečeme a necháme zatáhnout. Do košíku na smažení dáme umyté a osolené brambory a položíme do nádoby na maso, budou se nám pak lépe vytahovat. zapneme program Chef na 4 minut, tlakově uzavřeme. |
3 | Po uplynutí času odtlakujeme posunutím kolečka, vytáhneme brambory i maso. Maso odložíme na talíř, brambory dáme zpátky do nádoby (už bez košíku), na ně položíme plátky masa a zapneme program Crispy na 5minut. |
4 | Nádobu otevřeme a můžeme servírovat. DOBROU CHUŤ |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.