Zeleninová polévka s tarhoňou
Ingredience
Mražená zelenina | 1 balení |
Tarhoňa | 1 hrst |
Sůl | 1 špetka |
Pepř | 1 špetka |
Kmín | 1 špetka |
Vejce | 1 ks |
Libovolná hladká mouka | 2 lžíce |
Voda | 1 l |
Postup přípravy
1 | Do nádoby dáme zeleninu, koření a tarhoňu. Zalijeme vodou, nastavíme program Soup (zelenina) a tlakově uzavřeme. Zkontrolujeme, zda máme kolečko na vaření pod tlakem. |
---|---|
2 | Mezitím co se polévka vaří, připravíme kapání. Smícháme vejce s moukou, osolíme a důkladně promícháme. |
3 | Po uplynutí času polévku odtlakujeme a otevřeme víko. Nastavíme program Multicook na 5 min a 110°C a do vroucí polévky kapeme kapání. DOBROU CHUŤ |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.