Rynglovo, ostružinovo, jahodový koktejl

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 6
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Ingredience

jahod 100 g
ostružin 100 g
rynglí 5 ks
medu 1 lžíce
vanilkové zmrzliny 2 lžíce
acidofilního mléka (nebo kefíru, případně podmáslí) 100 ml
mléka 300 ml
stévie 1 lžicka
Rynglovo, ostružinovo, jahodový koktejl
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 6
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Postup přípravy

1 Ovoce odšťopkujeme, odpeckujeme a omyjeme. A dáme do velké nádoby VitVit Ultimate, přidáme acidofilní mléko (může být i kefír, podmáslí, popřípadě bílý jogurt). Přilejeme mléko. Přidáme dvě lžíce vanilkové zmrzliny, přisladíme dvěmi lžícemi medu. Pokud by po rozmixování bylo málo, můžeme dosladit podle chuti 1-5 lžičkami stévie (1-10 kapkami stévie tekuté). Uzavřeme nádobu mixovacím víkem a mixujeme 60 sekund, na nejvyšší rychlost, dokud koktejl není hladký. Po té vychladíme. A po vychlazení podáváme.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...