Rynglovo, ostružinovo, jahodový koktejl
Ingredience
jahod | 100 g |
ostružin | 100 g |
rynglí | 5 ks |
medu | 1 lžíce |
vanilkové zmrzliny | 2 lžíce |
acidofilního mléka (nebo kefíru, případně podmáslí) | 100 ml |
mléka | 300 ml |
stévie | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Ovoce odšťopkujeme, odpeckujeme a omyjeme. A dáme do velké nádoby VitVit Ultimate, přidáme acidofilní mléko (může být i kefír, podmáslí, popřípadě bílý jogurt). Přilejeme mléko. Přidáme dvě lžíce vanilkové zmrzliny, přisladíme dvěmi lžícemi medu. Pokud by po rozmixování bylo málo, můžeme dosladit podle chuti 1-5 lžičkami stévie (1-10 kapkami stévie tekuté). Uzavřeme nádobu mixovacím víkem a mixujeme 60 sekund, na nejvyšší rychlost, dokud koktejl není hladký. Po té vychladíme. A po vychlazení podáváme. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.