Jogurtový řez
Ingredience
Bílý jogurt | 200 g |
Cukr | 100 g |
Vejce | 2 ks |
Olej | 0,5 dl |
Vanilkový cukr | 1 ks |
Polohrubá mouka | 200 g |
Prášek do pečiva | 1 ks |
Kakao | 2 lžíce |
Krém v prášku | 1 ks |
Silná káva | 0,5 hrnek |
Postup přípravy
1 | Připravíme těsto. Jogurt smícháme s vejci, cukry, olejem, moukou a práškem do pečiva. Pak přidáme mouku s kypřidlem, nalijeme do nádoby zapneme program CAKE , ponecháme teplotu i čas, zkontrolujeme ventil zda je otočený na vaření bez tlaku. |
---|---|
2 | Podle návodu připravíme krém, dáme vychladit do lednice |
3 | Po upečení vytáhneme upečený korpus. Vydlabeme cca 1cm od kraje, zbylý korpus nastrouháme a smícháme s kakaem. |
4 | Korpus polijeme uvařenou kávou, namažeme krémem a posypeme směsí z těsta a kakaa. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.