Pikantní medový bůček

(1 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 6
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřový bůček s kostí 1 kg
světlého piva 200 ml
kečupu 5 lžíce
medu 2 lžíce
oleje 1 lžíce
česneku 3 stroužek
soli 1 lžicka
pepře, chilli 1 špetka
Pikantní medový bůček
(1 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 6
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z kecupu, medu, oleje, prolisovaného cesneku a korení si udelejte marinádu. Bucek potrete marinádou a nechte 1 den v lednici uležet.
2 Maso vložte do nádoby, zalijte zbylou marinádou a pivem.
3 Zapnete program SLOW STEW na 3 hodiny.
4 Podávejte s chlebem a oblohou na prkénku – kren, horcice, kozí rohy.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...