Zapečený květák

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Birkasova Zuzana
Jazyk receptu:

Ingredience

Květák 1 ks
Brambor 10 ks
Cibule 1 ks
Slanina 100 g
Vejce 1 ks
Gouda 100 g
Pepř 1 špetka
Zapečený květák
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Birkasova Zuzana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Brambory uvaříme ve slupce i s květákem na program STEW, teplotu nenastavujeme, čas 3 minuty. Zkontrolujeme zda máme správně otočený ventil na vaření pod tlakem.
2 Po uvaření otočíme ventil a vypustíme páru. Brambory oloupeme a šťouchadlem rozbijeme společně s květákem. Opepříme popřípadě osolíme.
3 Na pánvi opečeme slaninu s cibulí a přidáme ke směsi.Zapneme program CRISPY teplotu ponecháme, čas nastavíme na 30minut. Občas promícháme.
4 Po 25minutách zalijeme rozšlehanámi vejci a zasypeme sýrem.
5 Po skončení zamícháme a podáváme.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...