Fazolky na smetaně
Ingredience
Sterilované fazolky | 1 plechovka |
Mléko | 1 l |
Máslo | 2 lžíce |
Hladká mouka | 3 lžíce |
Smetana na vaření | 1 kelímek |
Ocet | 1 lžicka |
Zeleninový bujón | 1 kostka |
Postup přípravy
1 | Zapneme combivar na program MULTICOOK na 30min a 100°C hrnec nezavíráme. |
---|---|
2 | Na másle opražíme mouku, zalejeme mlékem (O,7l) a rozmícháme, vložíme kostku bujónu. |
3 | Mouku provaříme 15minut, přidáme scezené fazolky. Vaříme dalších 5 min na 80°C. |
4 | Přidáme smetanu, dochutíme octem, popřípadě solí a cukrem. Pokud je omáčka hodně hustá přilijeme zbytek mléka a provaříme. |
5 | Podáváme s vejcem na tvrdo a vařeným bramborem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.