Kuřecí plátek na tagliatelle s houbovou omáčkou
Ingredience
Kuřecí prsa | 2 ks |
Bylinková sůl nebo grilovací koření | 1 lžíce |
Olej | 4 lžíce |
Hub (čerstvé, naložené ) | 200 g |
Smetana na vaření | 100 ml |
Tagliatelle | 200 g |
Střední cibule | 1 ks |
Sůl | 1 lžicka |
Worcesterové omáčky | 1 lžicka |
Hladká mouka | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Maso lehce naklepeme, posypeme bylinkovou soli. |
---|---|
2 | Nastavíme program FRY na 10 minut s teplotu 120°C.Maso opečeme na olejii z každého strany 5 minut. Pak přepneme cca 5 min.na CRISPY, až maso zčervená. Poté maso vyndáme. |
3 | Do výpeku dáme nakrájenou cibulku, 5 min. programem FRY na 150°C necháme zesklovatět, přidáme hl. mouku a uděláme světlou jíìšku. Nastavíme program MULTICOOK na 110°C, zalijeme vodou nebo vývarem, přivedeme k varu a přidáme houby. Vaříme 20 min. Osolíme, přidáme worsterovou omáčku a smetanu na vaření. |
4 | Nakonec programem multicook uvaříme taglielette dle návodu. Servírujeme dle obrázku. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.