Kuřecí plátek na tagliatelle s houbovou omáčkou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 3
kuchař: Názlerová Blanka
Jazyk receptu:

Ingredience

Kuřecí prsa 2 ks
Bylinková sůl nebo grilovací koření 1 lžíce
Olej 4 lžíce
Hub (čerstvé, naložené ) 200 g
Smetana na vaření 100 ml
Tagliatelle 200 g
Střední cibule 1 ks
Sůl 1 lžicka
Worcesterové omáčky 1 lžicka
Hladká mouka 2 lžíce
Kuřecí plátek na tagliatelle s houbovou omáčkou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 3
kuchař: Názlerová Blanka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso lehce naklepeme, posypeme bylinkovou soli.
2 Nastavíme program FRY na 10 minut s teplotu 120°C.Maso opečeme na olejii z každého strany 5 minut. Pak přepneme cca 5 min.na CRISPY, až maso zčervená. Poté maso vyndáme.
3 Do výpeku dáme nakrájenou cibulku, 5 min. programem FRY na 150°C necháme zesklovatět, přidáme hl. mouku a uděláme světlou jíìšku. Nastavíme program MULTICOOK na 110°C, zalijeme vodou nebo vývarem, přivedeme k varu a přidáme houby. Vaříme 20 min. Osolíme, přidáme worsterovou omáčku a smetanu na vaření.
4 Nakonec programem multicook uvaříme taglielette dle návodu. Servírujeme dle obrázku.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...