Mäsové guľky v paradajkovej omáčke na taliansky spôsob
Ingredience
mletého mäsa - mix bravčové s hovädzím | 1000 g |
vajce | 1 ks |
parmezán | 2 lžíce |
zarovnané lyžice gyros korenia | 2 lžíce |
strúhanka | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
olej | 3 lžíce |
paradajkový pretlak s bazalkou - poprípade pridajte bazalku korenie | 700 ml |
voda | 400 ml |
zarovnané lyžičky hladká múka | 3 lžíce |
zeleninový bujón | 1 kostka |
mix salvia rozmarín | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Nakrájať cibuľku nadrobno. |
---|---|
2 | Pustiť program FRY na 120 stupňov. Zatlačiť knoflík START a opiecť cibuľku , keď je opečená pridať múku chvíľu opražiť. |
3 | Zaliať pretlakom, vodou, rozpusteným bujónom vo vode a pridať šalviu a rozmarín. |
4 | Vložíme pripravené mäsové guľky - mleté mäso, gyros korenie, parmezán, vajce - zmiešame. Robíme guľky a obalíme v strúhanke. |
5 | Zavrieme veko nádoby. Nastavíme knoflík na tlakové varenie. Nastavíme program CHEF na 20 min a zatlačíme knoflík START. |
6 | Hotovo a dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.