Kapustnica s údeným mäsom
Ingredience
voda z kyslej kapusty | 1 l |
kyslá kapusta | 200 g |
nastrúhaná mrkva | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
údená bravčová krkovička | 500 g |
voda | 1,5 l |
bobkový list | 4 ks |
celé čierne korenie | 4 ks |
soľ, celá rasca, majoránka | 1 špetka |
nasekaný cesnak | 2 ks |
sušené hríby | 1 hrst |
Postup přípravy
1 | Mäso, nastrúhanú mrkvu, kyslú kapustu, celú cibuľu, vodu z kyslej kapusty a 1,5 l. vody a koreniny dáme do Combivar nádoby, nastavíme 20 minút program SOUP, uzáver nastavíme na tlakové varenie. |
---|---|
2 | Údené mäso, cibuľu, koreniny - bobk. list a čierne celé korenie vyberieme. Mäso nakrájamen na malé kostičky, pridáme do vývaru, pridáme hríby namočené vo vode, nasekaný cesnak, prípadne ešte dochutíme- dosolíme, ml. čierne korenie, majoránka prevaríme ešte aspoň 5 minút na programe Multicook 110 °C |
3 | Polievku podávame so zemiakovými haluškami. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.