Kapustnica s údeným mäsom

(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

voda z kyslej kapusty 1 l
kyslá kapusta 200 g
nastrúhaná mrkva 1 ks
cibuľa 1 ks
údená bravčová krkovička 500 g
voda 1,5 l
bobkový list 4 ks
celé čierne korenie 4 ks
soľ, celá rasca, majoránka 1 špetka
nasekaný cesnak 2 ks
sušené hríby 1 hrst
Kapustnica s údeným mäsom
(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mäso, nastrúhanú mrkvu, kyslú kapustu, celú cibuľu, vodu z kyslej kapusty a 1,5 l. vody a koreniny dáme do Combivar nádoby, nastavíme 20 minút program SOUP, uzáver nastavíme na tlakové varenie.
2 Údené mäso, cibuľu, koreniny - bobk. list a čierne celé korenie vyberieme. Mäso nakrájamen na malé kostičky, pridáme do vývaru, pridáme hríby namočené vo vode, nasekaný cesnak, prípadne ešte dochutíme- dosolíme, ml. čierne korenie, majoránka prevaríme ešte aspoň 5 minút na programe Multicook 110 °C
3 Polievku podávame so zemiakovými haluškami.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...