Buřty na pivu
Ingredience
špekáčků | 1 kg |
cibule | 1 kg |
česneku | 3 stroužek |
feferonky | 3 ks |
kečupu | 1 sklenice |
černého piva | 3 dl |
hladké mouky | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Špekáčky nařežeme na "ježka" a naskládáme na dno combivaru. |
---|---|
2 | Cibuli oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a navrstvíme na špekáčky. |
3 | Česnek oloupeme, nadrobno nasekáme a přidáme do combivaru společně s feferonkami. |
4 | V pivu rozmícháme 3 lžíce hladké mouky a nalejeme do combivaru. Nakonec zalejeme celou vrstvu kečupem. |
5 | Zvolíme program CAKE 100 stupňů a 45 minut. Po zaznění zvukového signálu můžeme servírovat. Doporučuji podávat s čerstvým pečivem a křenem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.