Čínské zelí na moravský způsob
Ingredience
čínské zelí | 1 ks |
větší cibule | 1 ks |
větší mrkev | 1 ks |
kmín (podle chuti) | 2 špetka |
sůl (podle chuti) | 2 špetka |
olej | 5 lžíce |
hladké mouky | 2 lžíce |
vody | 1 dl |
Postup přípravy
1 | Do nádoby nalijeme olej a zapneme program Fry/smažení 8minut, počkáme do nahřátí oleje a vložíme nasekanou cibuli, necháme osmažit do sklovata, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, promícháme a orestujeme s cibulí ( asi 2 minuty) přidáme nakrájené zelí, kmín, sůl a restujeme s cibulí a mrkví do zaznění signálu. |
---|---|
2 | Přidáme vodu, poprášíme moukou promícháme a nastavíme combivar na Chef 2 minuty/ ventil na tlakové vaření. Po zaznění signálu,máme hotovo, vypustíme páru a přístroj můžeme otevřít. |
3 | Kdo by chtěl víc uvařené ( měkčí), přidá si ještě chvíli čas na Multicook a ještě dovaří. Je to příloha k masu. Podává se s knedlíkem jakýmkoliv i s bramborami. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.