Čínské zelí na moravský způsob

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 6
kuchař: Kozáková Libuše
Jazyk receptu:

Ingredience

čínské zelí 1 ks
větší cibule 1 ks
větší mrkev 1 ks
kmín (podle chuti) 2 špetka
sůl (podle chuti) 2 špetka
olej 5 lžíce
hladké mouky 2 lžíce
vody 1 dl
Čínské zelí na moravský způsob
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 6
kuchař: Kozáková Libuše
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby nalijeme olej a zapneme program Fry/smažení 8minut, počkáme do nahřátí oleje a vložíme nasekanou cibuli, necháme osmažit do sklovata, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, promícháme a orestujeme s cibulí ( asi 2 minuty) přidáme nakrájené zelí, kmín, sůl a restujeme s cibulí a mrkví do zaznění signálu.
2 Přidáme vodu, poprášíme moukou promícháme a nastavíme combivar na Chef 2 minuty/ ventil na tlakové vaření. Po zaznění signálu,máme hotovo, vypustíme páru a přístroj můžeme otevřít.
3 Kdo by chtěl víc uvařené ( měkčí), přidá si ještě chvíli čas na Multicook a ještě dovaří. Je to příloha k masu. Podává se s knedlíkem jakýmkoliv i s bramborami.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...