Zapečená červená řepa
Ingredience
červená řepa | 4 ks |
smetana ke šlehání | 500 ml |
sůl | 3 špetka |
pepř | 2 špetka |
Postup přípravy
1 | Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky (cca 3 mm). |
---|---|
2 | Vložíme do nádoby combivaru, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou. |
3 | Pečeme 50 minut, program Cake, teplota 103 stupňů. Občas můžeme během pečení promíchat. |
4 | Podáváme s rozpečenou bylinkovou bagetkou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.