Jogurtovo jablková combivarka
Ingredience
Bílý jogurt 500g | 1 kelímek |
Polohrubá mouka | 2 kelímek |
Cukr krupice | 1 kelímek |
Olej | 2 dl |
Vejce | 2 ks |
Jedlá soda | 1 lžicka |
Skořice | 1 lžicka |
Kakao | 1 lžicka |
Nastrouhaná jablka | 1 kg |
Postup přípravy
1 | Všechny suroviny na těsto smícháme a vytvoříme hladké těsto. Jako odměrku použijeme kelímek od jogurtu. |
---|---|
2 | Těsto nalijeme do nádoby a COMBIVAR nastavíme na program CAKE. Ponecháme přednastavené hodnoty 40 min./140°C. Před koncem doby pečení propíchneme koláč špejlí, pokud se těsto lepí, prodloužíme dobu pečení. |
3 | Po upečení koláč necháme v nádobě vychladnout. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.