Cukrová poleva -fondán
Ingredience
krupicového cukru | 0,5 kg |
vody | 1,5 dl |
octa | 2 lžíce |
ovocné štávy | 1 kalíšek |
Postup přípravy
1 | Cukr se zalije vodou a přivede do varu. R5 ,T 110st. čas cca 8 minut, |
---|---|
2 | jakmile se začne táhnout na nit ,přidat ocet,a po promíchání hned přelít do misky,nesmí ztuhnout ve VR |
3 | za stálého míchání zchladit do bílé hmoty konzistence husté pasty |
4 | přidat pro ochucení a obarvení libovolnou šťávu-výborná je domácí ostružinová |
5 | Ještě vlahým potíráme upečenou buchtu |
6 | Poleva je jednoduchá na uvaření,ale přesto doporučuji dávat pozor při přípravě.Pokud část polevy ztuhne ve VR ,nechte odmočit horkou vodou ve dřezu. |
7 | Nespotřebovaný fondán,skladuji v lednici a znovu rozehřeji před použitím |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.