Pečená treska na másle
Ingredience
mražená treska | 0,5 kg |
sůl | 1 špetka |
kmín | 1 špetka |
česnek | 2 stroužek |
máslo | 4 lžíce |
Postup přípravy
1 | Na spodek nádoby dáme půl připraveného másla, nasolenou a okořeněnou rybu, česnek pouze rozmáčknutý.Na vrch nakrájíme zbytek másla. |
---|---|
2 | Nastavíme Cake/130°C/ 15 minut |
3 | Bez vody! Ta ryba je mražená a má vody dost. Výpek si můžete, (ale také nemusíte) zahustit |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.