Hovězí teriyaki s rýží

(1 hodnocení)
čas přípravy: 240 min
počet porcí: 4
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

zadniho hovězího 800 g
sójové omáčky 120 ml
cukru 2 lžíce
olivového oleje 2 lžíce
mletého zázvor 1 lžicka
rýže 2 hrnek
vody 4 hrnek
Hovězí teriyaki s rýží
(1 hodnocení)
čas přípravy: 240 min
počet porcí: 4
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso nakrájíme na kostky velké cca jako na guláš.
2 Olej, cukr, zázvor a sójovou omáčku smícháme v hladkou omáčku.
3 Maso zelejeme omáčkou, uzavřeme do misky a dáme přes noc do lednice.
4 Druhý den dáme maso i s omáčkou do combivaru a zvolíme program SLOW STEW 95 stupňů a 4 hodiny.
5 Po skončení vaření dame omáčku do hrnce a nádobu připravíme k vaření rýže.
6 2 hrnky rýže zalejeme 4 hrnky vody a osolime. Nastavíme program RICE 10 minut. Počkáme na zvukový signál, odpustíme páru a můžeme servírovat.
7 Dobrou chuť. :)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...