Vývar z holoubat
Ingredience
Holoubata | 2 ks |
Cibule | 1 ks |
Mrkev | 2 ks |
Celer | 1 ks |
Nové koření | 6 ks |
Pepř černý celý | 6 ks |
Bobkový list | 3 ks |
List libečku | 6 ks |
Podravka | 1 lžicka |
Sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Opláchnutá holoubata a očištěnou kořenovou zeleninu vložíme do nádoby, přidáme koření. Můžeme přidat skelet z kuřete. Zalijeme vodou po maximálně možnou hranici. Hrnec tlakově uzavřeme. |
---|---|
2 | Nastavíme program SOUP a tlačítkem PRODUCT SELECTION vybereme maso. Čas nastavíme na 60 minut. |
3 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Polévku přecedíme, maso a kořenovou zeleninu necháme zchladnout. Do hotové polévky přidáme nakrájené maso a nahrubo nastrouhanou zeleninu, ozdobíme petrželovou natí nebo libečkem. Jako zavářku můžeme použít nudle nebo drobení. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.