Huspenina
Ingredience
bravčová paprčka | 1 ks |
bravčové mäso - lopatka | 300 g |
bravčové kože | 300 g |
voda | 2,5 l |
bobkový list | 3 ks |
celé čierne korenie | 6 ks |
cibuľa | 1 ks |
cesnak | 3 stroužek |
ocot | 2 lžíce |
soľ | 1 špetka |
majoránka | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Paprčku, kože očistíme, mäso nakrájame, dáme do nádoby Combivaru, zalejeme vodou, pridáme cibuľu, koreniny, soľ uzatvoríme nastavíme tlakové varenie program Galantine podľa nastavenej doby 45 minút. |
---|---|
2 | Po uvarení cibuľu, koreniny mäso, kože a paprčku vyberieme z vývaru, kože a mäso pnakrájame na malé kúsky vrátime naspäť do vývaru, pridáme prelisovaný cesnak, majoránku, ocot, dochutíme, prevaríme aspoň 5 minút programom Multicook na 105 °C. Tekutú huspeninu nalejeme do nádob a necháme cez noc stuhnúť. |
3 | Servírujeme s cibuľou, octom a čerstvým chlebíkom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.