Tříbarevná combivarka
Ingredience
voda | 20 g |
máslo | 60 g |
cukr krupice | 60 g |
kakao | 10 g |
polohrubá mouka | 190 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
prášek do pečiva | 1 lžíce |
měkký tvaroh | 500 g |
cukr krupice | 75 g |
rum ( půl malého frťana) | 5 g |
vejce | 1 ks |
cukr krupice | 75 g |
teplá voda | 1,5 lžíce |
vejce | 2 ks |
olej | 8 g |
hladká mouka | 100 g |
prášek do pečiva | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Buchta je ze tří částí. První těsto ( ingredience 1-7) je tmavé, na něj přijde tvarohová náplň ( ingredience 8-11) a na vrch světlé šlehané těsto ( ingredience 12-17). Neděste se, jde to velmi rychle. Těsto tmavé a potom i tvaroh, jsem umíchala v mixéru a vrchní těsto jsem v robotu, ušlehala metličkou. Umícháme první těsto, dáme do vymazaného a moukou vysypaného hrnce, umícháme tvaroh, rozetřeme na těsto, ušleháme třetí těsto a rozetřeme na tvaroh. |
---|---|
2 | Combivar uzavřeme, nastavíme: Cake /140°C / 30 minut Kontrola špejlí a v případě potřeby, přidáme ještě pár minut na víc. ( nastavení času a teploty, je na každém z Vás, podle výše uvedeného času je koláč nevypečený) |
3 | Necháme vystydnout, vyklopíme pomocí pokličky a přeneseme na talíř. Pocukrujeme. Dobrou chuť! |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.