Tříbarevná combivarka

(2 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: Kozáková Libuše
Jazyk receptu:

Ingredience

voda 20 g
máslo 60 g
cukr krupice 60 g
kakao 10 g
polohrubá mouka 190 g
vanilkový cukr 1 ks
prášek do pečiva 1 lžíce
měkký tvaroh 500 g
cukr krupice 75 g
rum ( půl malého frťana) 5 g
vejce 1 ks
cukr krupice 75 g
teplá voda 1,5 lžíce
vejce 2 ks
olej 8 g
hladká mouka 100 g
prášek do pečiva 1 lžicka
Tříbarevná combivarka
(2 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: Kozáková Libuše
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Buchta je ze tří částí. První těsto ( ingredience 1-7) je tmavé, na něj přijde tvarohová náplň ( ingredience 8-11) a na vrch světlé šlehané těsto ( ingredience 12-17). Neděste se, jde to velmi rychle. Těsto tmavé a potom i tvaroh, jsem umíchala v mixéru a vrchní těsto jsem v robotu, ušlehala metličkou. Umícháme první těsto, dáme do vymazaného a moukou vysypaného hrnce, umícháme tvaroh, rozetřeme na těsto, ušleháme třetí těsto a rozetřeme na tvaroh.
2 Combivar uzavřeme, nastavíme: Cake /140°C / 30 minut Kontrola špejlí a v případě potřeby, přidáme ještě pár minut na víc. ( nastavení času a teploty, je na každém z Vás, podle výše uvedeného času je koláč nevypečený)
3 Necháme vystydnout, vyklopíme pomocí pokličky a přeneseme na talíř. Pocukrujeme. Dobrou chuť!
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...