Celerovo-mrkvová pomazánka
čas přípravy: | 10 min |
počet porcí: | 9 |
kuchař: | denda.zadrobilkova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
celer | 200 g |
mrkev | 300 g |
červená paprika | 100 g |
klobása nebo šunka nebo slanina | 100 g |
vejce uvařené natvrdo | 2 ks |
sterilovany nebo čerstvý křen | 1 lžicka |
hořčice obyč nebo medová | 1 lžíce |
majoneza | 150 g |
jarní cibulka | 50 g |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | celer, mrkev, paprika, cibulka, křen a klobása najednou rozsekat nadrobno R6/10sec |
---|---|
2 | vysypat do misky, přidat ručně nakrájené vejce, se zbytkem jen promíchat stěrkou, osolit dle chuti, nechat vychladit |
3 | lze s vejci a majolkou promíchat i v nádobě, ale bude pomazánka hodně najemno |
4 | podávat na studene topince nebo toustu |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.